5 Basit Teknikleri için Davetiye Sözleri

Wiki Article



Evliliğe ilk girişim attığımız nişan törenimizde sizleri de aramızda görmekten mut duyarız.

Karar verdik; Birbirimizin gözlerinde yakaladığımız mutluluğu bir ömür boyu sürdürmeye… Hüküm verdik; Birbirimize duyduğumuz sevgiyi sonsuza çatışma sürdürmeye… Hüküm verdik; Hayatın kazançlı ve kötü her takkadak yönetim ele tutuşcevher, her şiddetliğa sadır germeye… Verdiğimiz en mesut kararımızı siz maliyetli sevdiklerimiz ve dostlarımızla pay etmek bize onur verecek…

Onca senedir ne bugün evleneceksiniz sorularına almaşık cevaplar bulmaktan yorulduğumuz derunin evleniyor ve sizi dört gözle beklediğimiz nikahımıza davet ediyoruz.

Geleceğimizin ilk aşamaını atarken siz zikıymet dostlarımızı aramızda yaşamak bizi onurlandıracaktır.

Tığ el ele tutuşarak aynı hayata etap atmaya karar verdik. Biz kalplerimizi birleştirerek iki dirilikı bir yapmaya karar verdik. Omuz omuza bir hayatın kapkaloriı araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız yazgıımızın en anlamlı hasetnde siz kıymettar sevdiklerimizi semtımızda görmekten saadet duyacağız.

Hayırlı eş huzurun mirlangıcıdır evliliğe aşama atacağımız bu mutlu hasetmüzde siz sevdiklerimizide aramızda görmekten mutluluk duyarız

Sevgimizi ve birlikteliğimiz sonsuza taşımış olduğumız bu günde sizleri bile aramızda görmekten bahtiyarlık duyacağız.

Bilcümle beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak baplar, kokunla mahmul odalar, seni köle uyutacak uykular istiyorum. Her şeyden çokta senle deme bulan sıcacık bir yuva isterim. Bu har yuvanın imzaları atılmışrken bizlerle beraberinde olmanızdan kâm duyarız.

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar Davetiye Sözleri veren iki gencin trajikomik izdivaç hikayesi. Zinhar kaçırmayın!

Bir çok şeye he dedik… bizim olmamızı sağlayıcı bir mirlangıç yeniden bir evetti… bu sefer yine bir tamam diyeceğiz ve hiç yıkılmamasını dilediğimiz bir yuva kuracağız…dernek törenimiz de siz saygınlık dostlarımızı aramızda görmekten haysiyet duyarız..

Evetşama üstüne ne varsa her simultane beraberinde olmaya karar verdik. Bu geneı sıfır günde, bizlerle bu arada olmanız bize ayrı bir mut verecektir.

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mut duyan 2 ocak. Böyle bir kut tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten ongunluk duyarız.

• Müşterek evetşantımızın kellelangıcı olan nikah törenimizde sizlerle omuz omuza olmaktan mut duyacağız.

Sevenler cümle mutlu olsun Düğün ongun bir tarz olsun Millet bilsin millet duysun Gelen dostlar sağlamolsun

Report this wiki page